Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.
Thuis Productende snijmachine van de vezellaser

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad

3D Industrial Robot Laser Welding Laser Cutting Machine For Metal Sheet
3D Industrial Robot Laser Welding Laser Cutting Machine For Metal Sheet 3D Industrial Robot Laser Welding Laser Cutting Machine For Metal Sheet 3D Industrial Robot Laser Welding Laser Cutting Machine For Metal Sheet

Grote Afbeelding :  3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Penta Laser
Modelnummer: Robot-besnoeiing
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard Houten Pakket voor Overzees Vervoer
Levertijd: 50 dagen op Ontvangstbewijs van Betaling
Levering vermogen: 2000 Reeksen per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Laserbron: Fiber Laser het koelen: Water
macht: 0.5KW-3KW facultatief robot: STAUBLI/Ingevoerde KUKA
Scherp hoofd: Facultatieve Precitec/Lasermech Ingevoerde as α、 β scherpe waaier: Op maat
Hoog licht:

laserstraalsnijmachine

,

snijmachine van de vezel de optische laser

 

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad

Besnoeiing van de Penta die is 3D Robot modulair met hoge flexibiliteit voor delen van de knipsel de complexe meetkunde in partij wordt gebaseerd die hoge scherpe kwaliteit en hoge consistentie vereist; het heeft volgens Europese normen ontworpen en met het bewerken, de optische bijlage van de straalveiligheid en zuigingsapparaat enz. geïntegreerd.

Het facultatieve sensorsysteem (voor van het naad het volgen en proces sensor) is beschikbaar om de online betrouwbaarheid en de consistentie te waarborgen.

 

Toepassing

Wijd gebruikt in auto-industrie, househlod toestellenindustriede verwerking van het bladmetaal, luchtvaart, ruimte, elektronika, tubecutting, auto, keukengerei die, ambachtgiften, hulpmiddelverwerking, decoratie, en andere verwerkende industrie de adverteren. 

 

Voordeel

Geavanceerd softwaresysteem

Geavanceerd hardwaresysteem

Professioneel CNC controlesysteem

Hoge synchrone servomotoren

Ontwerp en vervaardiging van hoge precisiewerktuigmachines

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad 0

Onze Dienst

Met meer dan 30 jaar van ervaring in lasersysteem van El.En-Groep Italië, Penta
Chutian heeft kerntechnologieën in beide productie geavanceerde hoge machtslaser
bron en CNC machinesintegratie met hoge verenigbaarheid. Al ontwerp, ontwikkeling, productie en de kwaliteitscontrole volgen strikt Europese normen, aangezien de definitieve integratie is
gedaan in China onder kwaliteit het testen door Italiaanse ingenieurs.

 

Opleiding

Vooruitgang die opleiden: Penta chutian-El.En zal tot vijf (5) dagen van opleiding op machineverrichting en geavanceerde opleiding op softwareverrichting verstrekken. Dit zal bij de faciliteit van Penta Chutian in Wuhan, China, voorafgaand aan verzending van het systeem worden gedaan. Het leven en de reiskosten zijn niet inbegrepen.

Opleiding ter plaatse: de verkoper zal tot 1 weken van opleiding op de machineverrichting, onderhoud verstrekken, de laser, de snijdende parameters, de grafiekuitgave, het gemeenschappelijke oplossen van problemen, enz. die het werken. De opleiding ter plaatse omvat tot 1 weken van één technicus van de verkoper bij de plaats van de koper, het visum, internationaal kaartje, maaltijd en het leven worden de uitgaven behandeld door de koper.

 

Garantie

Penta Chutian, waarborgen aan de originele koper van het systeem, dat het van tekorten als volgt vrij zal zijn

 

· Aandrijvingsmechanismen · Motoren en Mag Sporen
· Lagers · Manierstroken
· Fundamentele Structurele Integriteit van Instelmechanisme · Andere Mechanische Systemen
· Laser · Elektro/Electronic Systems

 

De softwarecad/cam van Europa systeem

Het het Nestelen softwarepakket omvat een standaardcad tweede vergunning plus vooruitgangseigenschappen om metaal te snijden, zoals het Auto Nestelen, pre-Doordringt. Het zet de standaarddossiers van DWG en DXF-in om PLUS ISO-dossier.

 

 Installatie

De leverancier zal demander van het plan voorzien van de installatielay-out (met inbegrip van eisen ten aanzien van Burgerlijke bouwkunde, water, elektriciteit, gebruiksniveau van gas en het door buizen leiden.) Binnen 15 dagen op en van de datum waarop het bedrijfscontract wordt ondertekend.

De installatie zal in de fabriek van de gebruiker worden uitgevoerd en de gebruiker moet genoeg ruimte, voeding, het ventileren systeem en materiaal voor installatie voorbereiden. De installatie zal genomen last van door uiterst goed - opgeleide ingenieur van de leverancier zijn. De leverancier is verantwoordelijk voor installatie van het materiaal (met inbegrip van installatie van de opening) en het testen. De gebruiker zou de lay-out moeten behandelen, waterpijp, gaspijp, elektrokabels voor de installatie en indien volledig samenwerking met onze ingenieurs, de baan voor het aansluiten van alle pijpen en kabels wordt behandeld door onze ingenieur.

De installatie omvat tot 8-10 dagen van 2 technici van Penta Chutian bij de plaats van de koper, het visum, internationaal kaartje, maaltijd en het leven worden de uitgaven behandeld door de koper.

 

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad 1

 

 

De naverkoopdienst

· Binnen garantieperiode, als om het even welk kwaliteit verwant tekort op het materiaal voorkomt, zal de koper antwoorden en zal onderhoudsinstructies door telefoon verstrekken of zal de op-gezichtsdienst leiden. In termen van op-gezicht wordt de dienst geëist, vereist de op-gezichtsdienst de techniciverblijf van de verkoper bij de plaats van de koper, daarom, worden het visum, de internationale kaartje, maaltijd en het leven uitgaven behandeld door de koper.

· Binnen garantieperiode, zal de verkoper verantwoordelijk voor om het even welke die schade zijn door het kwaliteitsprobleem van het materiaal door het vrije delen vervangen en de dienst wordt veroorzaakt.

· Nadat de garantieperiode verliep, de verkoper goed - de opgeleide de dienstingenieur zal de telefoondienst verlenen of zal de op-gezichtsdienst leiden. Als de vervanging van de componenten wordt vereist, zal de verkoper koper op de vervangen componenten met de eerlijke marktprijs belasten; en de koper zal voor om het even welke mogelijke voorkomende uitgave aan de dienstingenieur van de verkoper zoals visum, internationale kaartje, maaltijd en het leven uitgaven verantwoordelijk zijn.

3D Industriële Snijmachine van de het Lassenlaser van de Robotlaser voor Metaalblad 2

Contactgegevens
Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Yang

Tel.: +8615972145556

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)