Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.
Thuis

Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.

Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PENTA-LASER
Aantal werknemers : 300~500
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

ONGEVEER DE V.S.

 

Co. van de Pentalaser (Wenzhou), Ltd is een gemeenschappelijke onderneming van de Groep van Italië EL.EN en de chutian lasergroep, Penta-Laser is gespecialiseerd in het onderzoeken van en het ontwikkelen van high-power van het laserknipsel en lassen machines. Met meer dan 30 jaar van ervaring in lasersysteem van El.En-Groep Italië, Penta-heeft de Laser kerntechnologieën in zowel de productie geavanceerde bron van de hoge machtslaser als CNC machinesintegratie met hoge verenigbaarheid. Al ontwerpontwikkeling, productie en de kwaliteitscontrole volgen strikt Europese normen, aangezien de definitieve integratie in China onder kwaliteit het testen door Italiaanse ingenieurs wordt gedaan.

 

EL.EN. GROEP

 

1981: Stichting van El.En., acroniem van Elektronische Techniek.

1983: Ontwikkeling van de eerste Co2-laserbronnen voor medische toepassing, evenals van omschakelingsvoedingen voor lasers.

1992: Stichting van S.r.l. van Cutlite Penta, voor productie van industriële scherpe en het merken systemen die met de bronnen worden van de middelgrote en hoge die machtslaser door El.En worden ontwikkeld uitgerust en worden veroorzaakt.

2000: El.En. S.p.A wordt geciteerd op de Italiaanse nieuwe markt in Milaan.

2002: El.En verbetert het is maximumlasermacht met de lancering van de 6kW-laser van Co2 voor toepassingen om metaal te snijden en lassen.

2003: Aanwinst van Lasercut, een Amerikaans bedrijf voor de productie laser om metaal te snijden en van het matrijs-raad systeem.

2010: El.En. S.p.A heeft meer dan 20 takbedrijf in de bolmarkt en het jaarlijkse verkoopvolume is meer dan 300 miljoen Euro

 

 

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Groep van de Chutianlaser

 

De groep van de Chutianlaser richtte in 1985 op wat de grootste fabrikant van China van laserproducten met de volledigste productcategorieën en het volledigste marktnetwerk is. Het is de kernonderneming van „Wuhan · De optische vallei van China“ en de leider van de de laserindustrie van China.

1985 Opgericht in Wuhan optische vallei;

1986 ontwikkelde het eerste laserapparaat om hartstimulators te lassen

1988 de Ontwikkelde machine van het de laserlassen van China eerste;

2006 Opgericht de Laser (Wuhan) Co. van Penta Chutian, Ltd Gemeenschappelijke Onderneming met de Groep van Italië ELEN, die zich in de productie van high-power lasersnijmachines specialiseren.

2008 high-power snijmachine van Penta Chutian voor „shenzhou 7“ en „shenzhou 8“ projecten wordt gebruikt, die een groot leverancier van dragerraket in China dat werden.

2012 Penta-werd Laser (Wenzhou) Co., Ltd opgericht dat door de lokale regering brengt

2018 is het jaarlijkse verkoopvolume van Penta-Laser ongeveer 15 miljard USD

 

 

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Van de Pentalaser (Wenzhou) Co., Ltd wordt geïntroduceerd aan Wenzhou-stad door de overheid als belangrijk industrieel project met de totale investering van 500 miljoen RMB, en het jaarlijkse productievermogen is tot 3 miljard RMB. Co. van de Pentalaser (Wenzhou), Ltd is de grootste de productiebasis van het verwerkingsmateriaal in Zhejiang-provincie en Oost-China, en de grootste de snijmachineexporteur van de hoge machtslaser in China.

 

 

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De Pentalaser brengt in de geavanceerde Italiaanse technologie van de lasertoepassing, en gebruikt de essentiële onderdelen van beroemde internationale merken. Zijn de strikt gevolgde Europese normen, de producten van Penta ook beroemd voor zijn stabiliteit, betrouwbaarheid, en snel-reactiedienst. Wij hebben over de hele wereld de dienst en opleidingscentra in 35 belangrijke Chinese steden en meer dan 10 landen.

 

 

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

De filosofie van de Pentalaser moet de deskundige van de lasertoepassing zijn en waarde voor cliënten creëren, en ontwikkelt veel het geavanceerde materiaal van de laserverwerking. Begin 2018. wij ontwikkelden met succes de eerste super de lasersnijmachine van de de hoge machtsvezel van 15000W in China, tegelijkertijd, snijmachine van de de pijplaser van R&D de intelligente, snijmachine van de robot 3D laser, het auto laden en het leegmaken systeem. Die geavanceerde machines van de laserverwerking worden gebruikt ruim in bladmetaalverwerking, het machinaal bewerken, auto, schip-gebouwde locomotief, ruimte, leer die etc. merken. Realiseer grote hoeveelheidsverkoop in 16 landen en gebieden in Europa, Amerika, en Asia.we denken om tot de revolutie van de lasertoepassing in de slimme productieera te leiden.

 

China Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Contactgegevens
Wuhan Penta Chutian Laser Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Nicole

Tel.: 0086-27-87136331

Fax: 86-27-81736150

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)